Informatie KNMI

KNMI Weersverwachting


Vrij koud en bewolkt. Morgen soms (mot)regen, in ZO mogelijk (natte) sneeuw
Vandaag
Vrij koud en bewolkt, op de meeste plaatsen droog. Morgen af en toe (mot)regen en in het zuidoosten mogelijk (natte) sneeuw.

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

[Vanmiddag] is het bewolkt en op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond +2°C. Er staat een matige wind uit oost tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind overwegend vrij krachtig. [Vanavond] is het droog, alleen in Zuid-Limburg is later in de avond wat lichte (mot)regen niet uitgesloten. De wind waait uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

[Komende nacht] valt er in het noordelijk kustgebied mogelijk een bui. In het zuiden en zuidoosten is er kans op wat regen of natte sneeuw. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C op de Wadden tot net boven het vriespunt in Zuid-Limburg. De noordoostenwind is zwak tot matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

[Morgenochtend] is het bewolkt. In het noordelijk kustgebied is er kans op een bui, in de rest van het land valt er soms (mot)regen en in het zuidoosten mogelijk ook (natte) sneeuw. De wind uit noord tot noordoost is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. [Morgenmiddag] is het zwaar bewolkt met in het noordelijk kustgebied een enkele bui. In de rest van het land valt er soms lichte (mot)regen, in de Limburgse heuvels eerst mogelijk nog (natte) sneeuw. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 3°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind uit noord tot noordoost is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. [Morgenavond] is het zwaar bewolkt. Eerst valt er vooral in het (zuid)oosten nog lichte regen, in de loop van de avond wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, in het Waddengebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

 10%  2°C / 5°C  NO  3bft  60%  1/6mm

De komende dagen
Aanvankelijk droog en meestal bewolkt. Later geleidelijk een overgang naar een vrij koud weertype met temperaturen rond of boven nul en dagelijks een grote kans op nachtvorst (ca. 70%). De dagelijkse kans op (winterse) neerslag is 30%. De kans op de uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.
Ma
2/5°C
6mm
60%
3bft
NO
10%
Di
3/8°C
1mm
40%
3bft
W
10%
Wo
2/6°C
1mm
50%
3bft
W
20%
Do
0/3°C
2mm
50%
3bft
ZW
10%
Vr
-1/3°C
1mm
20%
3bft
ZW
10%
Za
-1/3°C
1mm
30%
3bft
Z
10%

Langere termijn
Aanhoudend licht wisselvallig en vrij koud weer met overdag temperaturen rond of boven het vriespunt en dagelijks kans op nachtvorst. De kans op (natte) sneeuw is gering (ca. 20%).

Bron gegevens: KNMI

TaalPictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Indoor temperature

Indoor humidity


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Settings

Homepage

Webcam

Table

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Elevation

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter